Sådan finder du den HELT rigtige kjole til festen

Ligger der en stor fest og lurer lige om hjørnet? Og du er dit sædvanlige ”sammensæt det rette outfit-mode? ” Men selvom skabet bugner af tøj, så virker det bare som om, at der ikke er noget alligevel. Den følelse kender de fleste kvinder til. Her får du lidt tips, når det gælder om at finde den helt rigtige festkjole til den næste fede fest.

Vælg en pæn festkjole, der passer til anledningen

Først og fremmest, så skal kjolen være passende i forhold til anledningen. Det vil måske ikke virke helt så passende at tage en meget lårkort paillet-kjole på til farmors 90-års fødselsdag. Samtidig kan en lang og løs kjole kunne komme til at virke lidt kedelig i forhold til resten af selskabet, hvis der er tale om en 25-års fødselsdagsfest med knald på.

De store begivenheder såsom bryllupper kræver lidt ekstra fin påklædning

Skal du til barnedåb eller bryllup, så er dresscoden typisk lidt mere fin. Her gælder det om at finde en festkjole, der er meget anstændig, men samtidig ser flot og moderne ud. Ordet anstændighed dækker meget bredt, alt efter hvem, der bruger det.

En anstændig kjole behøver ikke at have rullekrave, lange ærmer og gå helt ned til jorden. Der må gerne være en pæn halsudskæring, korte eller ingen ærmer og længden til denne type arrangementer er for det meste enten lang eller halvlang.

Det er også meget populært med kjoler, der er bare på ryggen, stropløse eller med smarte snit ved hoften. Så længe kjolens samlede udtryk er fint, så pepper det blot kjolen lidt ekstra op, hvis der er nogle specielle udskæringer i den. Til denne type fester, er det også meget populært at bære kjoler med yndige blonder og måske lidt tyl, alt efter hvordan din smag er, selvfølgelig. Pailletter kan også sagtens gå an. Eksempelvis en cocktailkjole med bred halsudskæring og lange ærmer, som er beklædt med elegante, sorte pailletter.

Vælg en festkjole, der fremviser den bedste side af din krop

Vi kvinder er meget forskellige – også i vores kropsbygning. Derfor er det ikke sikkert, at en kjole, der sidder som syet til din veninde, vil sidde godt på dig og omvendt. Gå efter en kjole, der fremhæver de bedste sider af din krop og dine flotte kvindelige kurver. Der findes mange forskellige udsnit, når det gælder kjolers design. Nogle af typerne kan nævnes:

  • Kjoler med balloneffekt i skørtet
  • Stramme, lårkorte festkjoler
  • Cocktailkjoler, som kan have flere længder
  • De store, overdådige gallakjoler
  • Kørte gallakjoler
  • Sommerkjoler

Vil du eksempelvis gerne have en kjole, der fremhæver numsen, men skjuler maven lidt, så vil det være en oplagt mulighed at vælge en kjole, der sidder løst i overdelen – gerne en kjole, med flere lag, som der så sidder tæt ind til kroppen i den nederste halvdel. Det vigtigste er, at du vælger en kjole, som du føler dig godt tilpas i, og som du føler understøtter din figur på bedste vis. Du kan se et rigtigt fint udvalg af meget forskellige kjoler på denne side.

Share This Post

Loading Facebook Comments ...

Leave a reply